Early Morning Walk met Alan McSmith 11 april (vol)

Datum11 april 2023
Tijd07.00 – 09.30 uur
LocatieParkeerterrein Bosbaan Amsterdamse Bos

Wil jij je gevoel van verbondenheid met jezelf én de natuur een nieuwe boost geven? Gun je jezelf een moment van reflectie op een stille, frisse lenteochtend? En wil je graag opnieuw geïnspireerd raken door verhalen en ervaringen uit de wildernis? 

Op dinsdagochtend 11 april organiseert de Foundation for Natural Leadership (FNL) een ‘early morning walk’ van 07.00 – 09:30 uur met Zuid-Afrikaanse gids Alan Mc Smith. Deze wandeling wordt gehost door FNL facilitator Nienke den Os in het Amsterdamse bos onder de rook van de Zuidas. 

Alan is een ervaren natuurgids, die door zijn leven te wijden aan ontdekking en ervaringen in de Okavanga Delta en zijn connectie met de wijsheid en kennis van de baYei Bushman, de Herero en Shangaan trackers, de wildernis niet meer ziet als plaats om te bezoeken, maar als manier van leven. 

“Wilderness” is not a place, it’s a way of life. We cannot be sure where our work ends and where our personal space begins. Or if the boundary even exists at all. Our lives are a declaration to share both, and to respectfully suggest that the human experience cries out for harmony with nature. The natural world is not be a thing apart, it is a living comfort that feeds our souls. (https://www.alanmcsmith.com/)

Hij bezoekt Nederland en wil graag zijn kennis en ervaringen delen met FNL trail gangers en geïnteresseerden. 

Locatie
We verzamelen op het parkeerterrein naast de Bosbaan in Amsterdam (restaurant de Bosbaan) en maken dan onder zijn leiding een wandeling door de Amsterdamse Natuur. Na afloop is er gelegenheid om ‘talking stick style’ vragen te stellen en iets te delen. 

Kosten en inschrijving
Als vergoeding voor de reis-en verblijfkosten van Alan vragen we een bijdrage van € 17,50 inc. BTW voor betalende FNL leden en voor niet betalende FNL leden en geinteresseerden € 19,50 inc. BTW.

Datum, locatie en kosten

Datum 11 april 2023
DagDinsdag
Tijd07.00 – 09.30 uur
LocatieParkeerterrein Bosbaan Amsterdamse Bos
Kosten€ 17,50 incl. BTW voor betalende leden en € 19,50 voor niet betalende leden en geïnteresseerden

Deze facilitator begeleidt dit programma

Ik heb interesse

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Brochure
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Loading spinner