Early Morning Walk met Alan Mc Smith 8 februari (vol)

Datum8 februari 2024
Tijd08.00 – 11.00 uur
LocatieParkeerterrein Bosbaan Amsterdamse Bos

Wil jij je gevoel van verbondenheid met jezelf én de natuur een nieuwe boost geven? Gun je jezelf een moment van reflectie op een stille, frisse winterochtend? En wil je graag opnieuw geïnspireerd raken door verhalen en ervaringen uit de wildernis? 

Op donderdagochtend 8 februari organiseert de Foundation for Natural Leadership (FNL) een ‘early morning walk’ van 08.00 – 11:00 uur met Zuid-Afrikaanse gids Alan Mc Smith. Deze wandeling wordt gehost door FNL facilitators Nienke den Os  en Joost Leeflang in het Amsterdamse bos onder de rook van de Zuidas. 

Alan is een ervaren natuurgids, die door zijn leven te wijden aan ontdekking en ervaringen in de Okavanga Delta en zijn connectie met de wijsheid en kennis van de baYei Bushman, de Herero en Shangaan trackers, de wildernis niet meer ziet als plaats om te bezoeken, maar als manier van leven. 

“Wilderness” is not a place, it’s a way of life. We cannot be sure where our work ends and where our personal space begins. Or if the boundary even exists at all. Our lives are a declaration to share both, and to respectfully suggest that the human experience cries out for harmony with nature. The natural world is not be a thing apart, it is a living comfort that feeds our souls. (https://www.alanmcsmith.com/)

Hij bezoekt Nederland en wil graag zijn kennis en ervaringen delen met FNL trail gangers en geïnteresseerden. 

Locatie

We verzamelen op het parkeerterrein naast de Bosbaan in Amsterdam (restaurant de Bosbaan) en maken dan onder zijn leiding een wandeling door de Amsterdamse Natuur. Na afloop is er gelegenheid om ‘talking stick style’ vragen te stellen en iets te delen. 

Kosten en inschrijving

Als vergoeding voor de reis-en verblijfkosten van Alan vragen we een bijdrage van € 17,50 inc. BTW voor betalende FNL leden en voor niet betalende FNL leden en geïnteresseerden € 19,50 inc. BTW.

Datum, locatie en kosten

Datum 8 februari 2024
DagDonderdag
Tijd08.00 – 11.00 uur
LocatieParkeerterrein Bosbaan Amsterdamse Bos
Kosten€ 17,50 incl. BTW voor betalende leden en € 19,50 voor niet betalende leden en geïnteresseerden

Loading spinner