Jaargang Natuurlijk Leiderschap 2e groep

Startdatum22 september 2022
Einddatum16 juni 2023

In de dagelijkse hectiek gunnen we onszelf vaak weinig tijd en aandacht om te reflecteren op ons persoonlijk leiderschap en onze professionele ontwikkeling. Rust en ruimte zijn essentieel om te komen tot verhelderende antwoorden.

De Jaargang Natuurlijk Leiderschap in het ritme van de seizoenen is een programma met 4 modules waarbij er elk seizoen bewust aandacht is voor je persoonlijke ontwikkeling en reflectie. Met elk seizoen ruimte voor verdere verdieping.

Een leiderschapsprogramma dat is verankerd in tijd en natuur. Jouw eigen reis van de held in het ritme van de seizoenen.

Ieder seizoen 24 uur uitchecken uit je dagelijkse drukke bestaan. We starten op donderdagmiddag en eindigen op vrijdag aan het einde van de middag.

Ik heb interesse

Data

22 & 23 september 2022

15 & 16 december 2022

23 & 24 maart 2023

15  & 16 juni 2023

Gedurende één jaar leg je een fundament onder je eigen ontwikkeling. Een ideaal programma om wat je in een eerdere trail hebt geleerd verder te verdiepen en te integreren in je leven. Of als eerste kennismaking met leiderschapsontwikkeling in de natuur.

Beleef bewust de symboliek en persoonlijke betekenis van de seizoenen, de herfst, winter, lente en de zomer. Samen op een plek dichtbij de natuur.

  • Makkelijker keuzes maken die er werkelijk toe doen
  • Leren meebewegen op het ritme van de seizoenen
  • Elk seizoen verdieping van jouw eigen persoonlijke ontwikkeling
  • Inspiratie vanuit de groep en de natuur
  • Jouw eigen reis van de held in het ritme van de seizoenen.
  • De jaargangen vinden plaats in de natuur bij Erfgoed Bossem (vlakbij Lattrop- Breklenkamp).

Het gaat om het ontsluiten van jouw natuurlijk leiderschap en potentie. We gebruiken hierbij “De Reis van de Held” van Joseph Campbell en werkvormen die fysiek, mentaal en emotioneel ondersteunend zijn. Aan de hand van jouw eigen vragen doorloop je – in lijn met de seizoenen – je persoonlijke ontwikkelreis. Daarnaast krijg je praktische tools aangereikt om jouw ontwikkeling in de hectiek van alle dag levend te houden.

Focus op je eigen ontwikkeling en toch samen op pad. Door onze ervaringen te delen en elkaar te betrekken inspireren we elkaar. Dat werkt ondersteunend en maakt het leuk.

Lees hier de ervaring van een een oud-deelnemer aan de Jaargang.

Datum, plaats en kosten

Startdatum22 september
PlaatsLattrop
Kosten€ 2.700 ex. 21% BTW en ex. eten en verblijfkosten

Ik heb interesse

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Brochure
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Loading spinner