Kennismaking met de NL-programma’s

Datum10 december 2021
Tijd09.15 – 13.00 uur
LocatieHet Beauforthuis, Austerlitz

Wist je dat wij ook een breed aanbod hebben van Natuurlijk Leiderschap programma’s in Nederland? Komend jaar kun je kiezen uit een trail op de Wadden, een leergang waarin je de seizoenen volgt in het Twentse coulisselandschap of verdiep je trail ervaring op de zandverstuivingen in Kootwijk. Nieuw is ons eendaagse programma voor young professionals: een eendaagse om doelen aan te scherpen en zicht te krijgen op de volgende stap. Wil je kennismaken en kijken of een van deze programma’s iets voor jou is? Kom dan naar de kennismakingsochtend op vrijdag 10 december 2021.

Samen kunnen we kijken welk programma bij jou past. We geven uitleg over hoe de natuur ons inspireert en kan ondersteunen in de ontwikkeling van jou leiderschap. Nature as portal to leadership. Laat je tijdens een wandeling in stilte verrassen door de inzichten die de natuur jou als spiegel te bieden heeft!

Inschrijven

In de ochtend staat vanaf 09.15 uur de koffie en thee voor je klaar en om half 10 starten we met het programma. Halverwege de ochtend maken we een stiltewandeling en staat aansluitend een lunch voor je klaar. Na de lunch rond 13 uur eindigen we de bijeenkomst en nemen we afscheid van elkaar.

Datum, locatie en kosten

Datum10 december 2021
DagVrijdag
Tijd09.15 – 13.00 uur
LocatieHet Beauforthuis, Austerlitz
Kosten€ 45,- inclusief BTW en lunch

Deze facilitators begeleiden dit programma

Edmond Öfner

Erna ter Weele

Jan van Twillert