Wildernis Quest Drakensbergen

Startdatum: 04 november 2022
Einddatum: 13 november 2022

De Drakensbergen is een keten van bergen in Zuid-Afrika, die tot 3482 meter hoogte reiken en daarmee de hoogste van het land zijn. Deze bergketen, die uitgeroepen is tot Unesco werelderfgoed, heeft een lengte van ongeveer 1.000 kilometer. Het hoogste punt, Thabana Ntlenyana, is gevestigd dichtbij de grens met buurland Lesotho.
Hier wandel je door bloemenweiden, bergbeekjes, mistige bossen, diepe kloven en groene, afgelegen valleien. Hier zwerven antilopen, jakhalzen, bavianen en luipaarden.

Dit Natuurlijk Leiderschapsprogramma in Zuid-Afrika is een ontdekkingsreis. Bewustwording over wat je heeft gevormd, waar je staat in je leven en wat je drijft. Maar ook bewustwording dat je hoofd, je gevoel en je hart onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Ik heb interesse

Deelnemers komen uit verschillende organisaties, zowel bedrijfsleven, overheid als non-profit sector. Elk programma bestaat uit een mix van 6-9 leidinggevenden, senior professionals en ondernemers en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Intake
  • Foundation workshop
  • Leiderschap quest in de Wildernis
  • Integratie workshop
  • Coaching sessie
  • Lidmaatschap van onze community met meer dan 1600 leden

Een quest onderscheidt zich van een trail, omdat hierin ook een ‘vision quest’ zit tijdens de reis, een periode waarin je geheel op jezelf bent.

Het programma van ca. vier maanden vindt grotendeels buiten plaats in de ongerepte natuur van Drakensbergen. Ver weg van het bekende en van de dagelijkse routine versimpelen en vertragen we: zeven dagen zonder horloges, telefoons en computer.

Datum en kosten

Startdatum: 04 november 2022
Einddatum: 13 november 2022
Kosten: € 5.250 ex. 21% BTW en vervoerskosten

Ik heb interesse

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Brochure
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Loading spinner