Trail Schotland

Startdatum13 april 2022
Einddatum17 april 2022

Lochan Fada is een geïsoleerd loch van Wester Ross en ligt ten noordoosten van Loch Maree en  ten noorden van Kinlochewe. Een loch is de Schotse naam voor een meer of een inham van een zee, kleine meren worden in Schotland vaak lochan genoemd. Dit prachtige gebied heeft enkele van de mooiste vergezichten van Schotland, van ruige kustlijn tot woest bergachtig terrein. Beroemde bergen zoals Liathach, Beinn Alligin en Beinn Eighe markeren het landschap en leiden naar het wilde Fisherfield Forest, een van Schotland’s meest afgelegen berggebieden. Er is een rijke flora en founa in dit gebied.

Dit Natuurlijk Leiderschapsprogramma in Schotland is een ontdekkingsreis. Bewustwording over wat je heeft gevormd, waar je staat in je leven en wat je drijft. Maar ook bewustwording dat je hoofd, je gevoel en je hart onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. 

Ik heb interesse

Deelnemers komen uit verschillende organisaties, zowel bedrijfsleven, overheid als non-profit sector. Elk programma bestaat uit een mix van 6-9 leidinggevenden, senior professionals en ondernemers en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Intake
  • Foundation workshop
  • Leiderschap trail in de Wildernis
  • Integratie workshop
  • Coaching sessie
  • Lidmaatschap van onze community met meer dan 1600 leden

Het programma van circa vier maanden vindt grotendeels buiten plaats in de ongerepte natuur van Schotland. Ver weg van het bekende en van de dagelijkse routine versimpelen en vertragen we: zeven dagen zonder horloges, telefoons en computers.

Datum en kosten

Startdatum13 april 2022
Kosten€ 2.750 ex. 21% BTW en vervoerskosten
Loading spinner