Trail Spanje

Startdatum20 oktober 2021
Einddatum24 oktober 2021

Macizo de Ayllón ligt op 90 minuten van de luchthaven van Madrid. Met minder dan 200 mensen die in dit gebied wonen is de bevolkingsdichtheid de laagste in Europa. Een uitgebreid web van rivieren heeft vele valleien, spectaculaire canyons, riviergezichten en watervallen gevormd. Kleine verlaten dorpjes in zwarte steen sieren de bergen, terwijl rode steen de lagere gedeeltes rond het dorp Tamajón domineert. In het gebied bevinden zich onder meer een verlaten klooster, veel verlaten dorpen en spectaculaire kasteelruïnes. Er is een grote verscheidenheid aan bomen en planten. Wolven, gieren en kleine zoogdieren bevolken dit gebied.

Dit Natuurlijk Leiderschapsprogramma in Spanje is een ontdekkingsreis. Bewustwording over wat je heeft gevormd, waar je staat in je leven en wat je drijft. Maar ook bewustwording dat je hoofd, je gevoel en je hart onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Deelnemers komen uit verschillende organisaties, zowel bedrijfsleven, overheid als non-profit sector. Elk programma bestaat uit een mix van 6-9 leidinggevenden, senior professionals en ondernemers en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Intake
  • Foundation workshop
  • Leiderschap trail in de Wildernis
  • Integratie workshop
  • Coaching sessie
  • Lidmaatschap van onze community met meer dan 1600 leden

Het programma van ca. vier maanden vindt grotendeels buiten plaats in de ongerepte natuur van Macizo de Ayllón. Ver weg van het bekende en van de dagelijkse routine versimpelen en vertragen we: vijf dagen zonder horloges, telefoons en computers. Lees hier de ervaring van een van onze deelnemers in Spanje.

Datum en kosten

Startdatum20 oktober 2021
Kosten€ 2.500 ex. 21% BTW en vervoerskosten

Deze facilitators begeleiden dit programma

Cor van der Sluis

Sandra Schotsman

Miguel Angel Miguel López

Ik ben geïnteresseerd

Hidden
Brochure
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.