Ontbijtsessie in de natuur voor de Jaargang Natuurlijk Leiderschap

Datum29 augustus 2024
Tijd08.00 – 10.00 uur
LocatieDe Kuil van Drakensteyn in Lage Vuursche

Je dag energiek starten en inspiratie opdoen? Op 29 augustus organiseren wij midden in de natuur een inspirerende kosteloze ochtendsessie inclusief ontbijt en wandeling. Intentie is om jou meer te laten ervaren van ons jaarprogramma, de Jaargang Natuurlijk Leiderschap.

Misschien sta jij ook altijd aan en mis je tijd en ruimte voor reflectie? Dan is dit programma misschien iets voor jou. Tijdens 4 pitstops op een prachtige plek in Nederland van 24 uur is er elk seizoen bewust aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling en reflectie.

Deze sessie zal o.a. begeleid worden door Martin Stam. Martin is een zeer ervaren facilitator van leiderschapsprogramma’s en heeft al 10 keer een leiderschapstrail begeleid. Tijdens deze sessie zal hij jou ook meer inzicht geven in de kracht van het leven op het ritme van de vier seizoenen.

In deze ochtend sessie ervaar jij de natuur, krijg je inzicht in het jaarprogramma en is er alle ruimte voor het stellen van vragen. We zien je graag op 29 augustus van 8 tot 10 uur.

Inschrijven

Datum, locatie en kosten

Datum29 augustus 2024
DagDonderdag
Tijd08.00 – 10.00 uur
Locatie De Kuil van Drakensteyn in Lage Vuursche
Kosten kosteloos

Loading spinner