Trail Duitsland

Startdatum15 september 2021
Einddatum19 september 2021

Het Pfälzerwald is het grootste aaneengesloten bosgebied van Duitsland en vormt samen met de Vogezen in Frankrijk een belangrijk biosfeerreservaat in heel Europa. In de schijnbaar eindeloze beuken- en gemengde bossen van het middelgebergte kun je dagenlang wandelen zonder door menselijke nederzettingen te komen. Onder andere edelherten, wilde katten en lynxen voelen zich thuis in de diepe bossen. Steeds weer wordt het bos onderbroken door zandsteenrotsen, kasteelruïnes en kleine heuvels, die een fantastisch uitzicht mogelijk maken.

Dit Natuurlijk Leiderschapsprogramma in Duitsland is een ontdekkingsreis. Bewustwording over wat je heeft gevormd, waar je staat in je leven en wat je drijft. Maar ook bewustwording dat je hoofd, je gevoel en je hart onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Ik heb interesse

Het programma van ca. vier maanden vindt grotendeels buiten plaats in de ongerepte natuur van Duitsland. Ver weg van het bekende en van de dagelijkse routine versimpelen en vertragen we: vijf dagen zonder horloges, telefoons en computers.

  • Intake
  • Foundation workshop
  • Leiderschap trail in de Wildernis
  • Integratie workshop
  • Coaching sessie
  • Lidmaatschap van onze community met meer dan 1600 leden

Datum en kosten

Startdatum15 september 2021
Kosten€ 2.500 ex. 21% BTW en vervoerskosten

Deze facilitators begeleiden dit programma

Cor van der Sluis

Bé van Lotringen

Felix von Schoenebeck

Ik ben geïnteresseerd

Hidden
Brochure
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.