Trail Rwanda

Startdatum: 04 september 2022
Einddatum: 12 september 2022

Het Akagera Nationaal Park is wellicht het best bewaarde geheim van Afrika. Het nationaal park kent een grote diversiteit aan landschappen en vegetaties. Van goudkleurige savannes met glooiende graslanden tot moerassen, berglandschap en prachtige meren. Het is een waar paradijs voor diverse dieren, tegenwoordig is het zelfs thuis aan de big 5! En dat alles op slechts twee uur rijden vanuit hoofdstad Kigali.

Dit Natuurlijk Leiderschapsprogramma in Rwanda is een ontdekkingsreis. Bewustwording over wat je heeft gevormd, waar je staat in je leven en wat je drijft. Maar ook bewustwording dat je hoofd, je gevoel en je hart onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Ik heb interesse

Deelnemers komen uit verschillende organisaties, zowel bedrijfsleven, overheid als non-profit sector. Elk programma bestaat uit een mix van 6-9 leidinggevenden, senior professionals en ondernemers en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Intake
  • Foundation workshop
  • Leiderschaptrail in de Wildernis
  • Integratie workshop
  • Coaching sessie
  • Lidmaatschap van onze community met meer dan 1600 leden

Het programma van ca. vier maanden vindt grotendeels buiten plaats in de ongerepte natuur in Rwanda. Ver weg van het bekende en van de dagelijkse routine versimpelen en vertragen we: zeven dagen zonder horloges, telefoons en computers. Lees hier een ervaring van één van onze deelnemers in Rwanda.

Datum en kosten

Startdatum: 04 september 2022
Einddatum: 12 september 2022
Kosten: € 5.500 ex. 21% BTW en vervoerskosten

Deze facilitators begeleiden dit programma

Ik heb interesse

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Brochure
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Loading spinner