Trail Wadden

Startdatum5 oktober 2022
Einddatum9 oktober 2022

De Wadden, ons werelderfgoed waar het getij vrij spel heeft. Waar nieuw land ontstaat bij eb om weer te verdwijnen als het vloed wordt. Onder invloed van de aantrekkingskracht van zon en maan. De natuur bepaalt het ritme in dit unieke Nederlandse landschap en zeegezicht met duizenden trekvogels, zeehonden en bruinvissen. Laat de wind door je haren waaien, ervaar de vrijheid, ruimte en magie. Dicht bij de natuur. Dicht bij jezelf. Ons vaargebied strekt zich uit van de Texelstroom tot het gat van Schiermonnikoog. Aan boord van de tweemaster de “Vliegende Hollander”, begeleid door schipper Frank, gaan we waar de wind ons brengt.

Dit Natuurlijk Leiderschapsprogramma op de Wadden is een ontdekkingsreis. Bewustwording over wat je heeft gevormd, waar je staat in je leven en wat je drijft. Maar ook bewustwording dat je hoofd, je gevoel en je hart onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Ik heb interesse

Deelnemers komen uit verschillende organisaties, zowel bedrijfsleven, overheid als non-profit sector. Elk programma bestaat uit een mix van 6-9 leidinggevenden, senior professionals en ondernemers en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Intake
  • Foundation workshop
  • Leiderschap trail in de Wildernis
  • Integratie workshop
  • Coaching sessie
  • Lidmaatschap van onze community met meer dan 1600 leden

Het programma van ca. vier maanden vindt grotendeels buiten plaats in de ongerepte natuur on the Wadden. Ver weg van het bekende en van de dagelijkse routine versimpelen en vertragen we: vijf dagen zonder horloges, telefoons en computers.

Datum en kosten

Startdatum5 oktober 2022
Kosten€ 2.750 ex. 21% BTW

Deze facilitators begeleiden dit programma

Ik heb interesse

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Brochure
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Loading spinner