Natuurlijk Leiderschap

Op vrijdag 1 november 2019  organiseren Bé van Lotringen en Esther Koning een informele bijeenkomst om kennis te maken en te ervaren wat Natuurlijk Leiderschap is.

Natuurlijk Leiderschap, begint bij persoonlijk leiderschap en is meer een manier van zijn dan van doen. Om een goede leider voor anderen te zijn, is het van belang dat je op de eerste plaats bewust bent waar je zelf staat. Waar sta je voor en hoe wil je dat uitdragen?  De natuur is hier in een prachtige gids, het volgt zijn eigen patroon, ritme. In de natuur dringt het tot je door dat alles met elkaar verbonden is en dat je zelf ook onderdeel bent van de natuur.

Uiteindelijk draait leiderschap om verbinding.

Antwoorden op vragen zijn overal om ons heen te vinden. Het is alleen een kwestie van hoe te kijken.

Herfst

De natuur weerspiegelt wie je in essentie bent. We maken tijdens deze middag o.a. een wandeling in stilte en ervaren onze zintuigen in de natuur en het effect dat de herfst op ons heeft. Laat je verrassen door de inzichten die de natuur jou als spiegel te bieden heeft.

Wat krijg je?

  • Inzicht in vragen wat natuurlijk leiderschap is voor jou?
  • Ben jij een goede leider voor jezelf?
  • Wat betekent de natuur voor jou hierin?

Voor wie?

Mensen die de wens hebben om zich te ontwikkelen, zich kwetsbaar op te stellen en hun aannames te onderzoeken en bereid zijn bij zichzelf te beginnen.

Locatie: Koningshof, Duinlustweg 28, Overveen
Tijd: 13.30 - 17.00  uur
Kosten: € 25 euro

Zin om te komen? Wij verwelkomen je graag! Meld je aan door een mailtje te sturen naar info@naturalleadership.eu

 

 

 

Back to overview