Wil je kennis maken met en ervaren wat Natuurlijk Leiderschap en onze leiderschapsprogramma’s voor jou kunnen betekenen? Kom dan naar de kennismakingsochtend op 18 september! 

In een ontspannen sfeer wordt uitleg gegeven over hoe de natuur ons kracht geeft en ons inspireert in leiderschap. Vervolgens maken we tijdens deze ochtend een wandeling in stilte en ervaren we onze zintuigen in de natuur en het effect dat de zomer op jou heeft. Laat je verrassen door de inzichten die de natuur jou als spiegel te bieden heeft!

Met deze ochtend hopen we je te inspireren en bewust te maken wat de natuur voor jou kan betekenen in het kader van je persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling. Je krijgt inzicht in de mogelijkheden van de diverse meerdaagse trailprogramma’s die we voor de Foundation for Natural Leadership (FNL) verzorgen naar onder andere Afrika en Europa.

Ben je nieuwsgierig en heb je zin om met ons mee te gaan op ontdekkingsochtend?

PROGRAMMA

Vanaf 9 uur staat koffie en thee voor je klaar en om half 10 starten we met het programma.

Halverwege de ochtend maken we een stiltewandeling en aansluitend staat een lunch voor je klaar. Rond 13 uur eindigen we de bijeenkomst en nemen we afscheid van elkaar.

WAAR

De Koepel van Stoop, horende bij het Beauforthuis in Austerlitz (routebeschrijving volgt na aanmelding).

KOSTEN

Om de kosten voor die ochtend te dekken (locatie en catering) stellen we een bijdrage voor van € 25,-.

ZIN OM TE KOMEN?

Wij verwelkomen je graag! Meld je aan door voor 18 september een mailtje te sturen naar info@naturalleadership.eu. Graag tot 18 september!

 

Back to overview