Op 19 april 2019 organiseren Arjan Bleeker, Sandra Schotsman en Cor van der Sluis een informele bijeenkomst om kennis te maken en ervaring op toe doen met Natuurlijk Leiderschap.

In een ontspannen sfeer wordt uitleg gegeven over hoe de natuur ons kracht geeft en ons inspireert in leiderschap. Vervolgens maken we tijdens deze ochtend een wandeling in stilte en ervaren we onze zintuigen in de natuur en het effect dat de lente op jou heeft. Laat je verrassen door de inzichten die de natuur jou als spiegel te bieden heeft!

Middels deze ochtend hopen we je te inspireren en bewust te maken wat de natuur voor jou kan betekenen in het kader van je persoonlijke – en leiderschapsontwikkeling. Je krijgt inzicht in de mogelijkheden van diverse meerdaagse trailprogramma’s die we voor de Foundation for Natural Leadership (FNL) verzorgen naar onder andere Afrika en Europa (de Alpen).

Ben je nieuwsgierig en heb je zin om met ons mee te gaan op ontdekkingsochtend?

Programma
Vanaf 9 uur staat koffie en thee voor je klaar en om 9.30 starten we met het programma. Halverwege de ochtend maken we een stiltewandeling en dan staat aansluitend een lunch voor je klaar. Na de lunch rond een uur eindigen we de bijeenkomst en nemen we afscheid van elkaar.

Waar
Het Beauforthuis
Woudenbergseweg 70
Austerlitz 

Kosten
Om de kosten voor die ochtend te dekken (locatie en catering) stellen we een contante bijdrage voor van € 25,-. Zin om te komen? Wij verwelkomen je graag! Meld je aan door voor 15 april een mailtje te sturen naar info@naturalleadership.eu

Graag tot 19 april!

 

 

Back to overview