Op 5 juli 2019 organiseren Arjan Bleeker, Sandra Schotsman en Cor van der Sluis een informele bijeenkomst om kennis te maken en ervaring op toe doen met Natuurlijk Leiderschap.

In een ontspannen sfeer wordt uitleg gegeven over hoe de natuur ons kracht geeft en ons inspireert in leiderschap. Vervolgens maken we tijdens deze ochtend een wandeling in stilte en ervaren we onze zintuigen in de natuur en het effect dat de lente op jou heeft. Laat je verrassen door de inzichten die de natuur jou als spiegel te bieden heeft!

Middels deze ochtend hopen we je te inspireren en bewust te maken wat de natuur voor jou kan betekenen in het kader van je persoonlijke – en leiderschapsontwikkeling. Je krijgt inzicht in de mogelijkheden van diverse meerdaagse trailprogramma’s die we voor de Founda:on for Natural Leadership (FNL) verzorgen naar onder andere Afrika en Europa (de Alpen).

Ben je nieuwsgierig en heb je zin om met ons mee te gaan op ontdekkingsochtend?

Programma

Vanaf 9 uur staat koffie en thee voor je klaar en om half 10 starten we met het programma.

Halverwege de ochtend maken we een s:ltewandeling en dan staat aansluitend een lunch voor je klaar. Na de lunch rond één uur eindigen we de bijeenkomst en nemen we afscheid van elkaar.

Waar

Het Beauforthuis Woudenbergseweg 70, Austerlitz (routebeschrijving volgt na aanmelding).

Kosten

Om de kosten voor die ochtend te dekken (loca:e en catering) stellen we een bijdrage voor van € 25,-.

Zin om te komen?

Wij verwelkomen je graag! Meld je aan door voor 28 juni een mailtje te sturen naar info@naturalleadership.eu. Graag tot 5 juli!

 

Back to overview