Op 7 februari 2020 organiseren Bernet Elzinga en Abel Boor, in een prachtige omgeving, een informele bijeenkomst om kennis te maken en te ervaren wat Natuurlijk Leiderschap is.

In een ontspannen sfeer wordt uitleg gegeven over natuurlijk leiderschap. Er wordt een inspirerend kader gegeven over de wetenschap achter natuurlijk leiderschap en de processen in het brein die je, in de stilte van de natuur, kunt aanzetten om je natuurlijk leiderschap te verdiepen. Vervolgens wordt er een wandeling in stilte gemaakt en ervaar jij via je zintuigen wat voor effect de natuur op jou heeft. Laat je verrassen door de inzichten die de natuur jou als spiegel te bieden heeft!

Middels deze ochtend hopen we je te inspireren en bewust te maken wat de natuur voor jou kan betekenen in het kader van je persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling.

Je kunt daarnaast meer informatie krijgen over diverse meerdaagse programma's die de Foundation for Natural Leadership  (FNL) verzorgt, met speciale aandacht voor de trail naar Marataba in Zuid-Afrika.

Ben je nieuwsgierig en heb je zin om met ons mee te gaan?

Programma

Vanaf 9.30 uur staat koffie en thee voor je klaar en om 10 uur tarten we met het programma.

Halverwege de ochtend maken we een stiltewandeling en staat aansluitend een lunch voor je klaar. Na de lunch rond 13 uur eindigen we de bijeenkomst en nemen we afscheid van elkaar.

Waar

Koningshof, Duinlustweg 28, Overveen (routebeschrijving volgt na aanmelding).

Kosten

Om de kosten voor die ochtend te dekken (locatie en catering) stellen we een bijdrage voor van € 25,-.

Zin om te komen?

Wij verwelkomen je graag! Meld je aan door voor 30 januari een mailtje te sturen naar info@naturalleadership.eu. Graag tot 7 februari!

 

Back to overview