natural leadership,  FNL,  nature trails 

by
Aantekening 2019 09 09 151554.pdf

Over Wisdom in Business
Wisdom in Business wil een open dialoog aangaan, om ons zo voor te bereiden op een nieuw tijdperk van zakendoen. Meer en meer mensen hechten belang aan authenticiteit, betekenis en duurzaamheid in hun persoonlijke en professionele leven. Deze waarden worden daarom ook steeds belangrijker voor merken en bedrijven die zich opmaken voor de toekomst.

Read more

Enquête Natuurlijk Leiderschap

by
mini Marije de Rooij Okavango mei 2018 female power

Erna ter Weele en Margon van Toor gaan binnenkort het boek ‘Ontdek Natuurlijk Leiderschap’ publiceren. In dit boek onderzoeken zij de dynamiek tussen leiders en hun team. En de rol van het begrip “natuurlijk leiderschap” daarin. Zij hebben daar al veel onderzoek naar gedaan en dit willen ze graag verrijken met de uitkomsten uit ons netwerk. Zou jij, als FNL’er , daarom mee willen werken aan deze enquête over wat jij ziet aan gedrag in jouw team en van jezelf in je dagelijkse praktijk?

Read more

5 juli Kennismaken met de Foundation for Natural Leadership

by
2 olifanten

Op 5 juli 2019 organiseren Arjan Bleeker, Sandra Schotsman en Cor van der Sluis een informele bijeenkomst om kennis te maken en ervaring op toe doen met Natuurlijk Leiderschap.

In een ontspannen sfeer wordt uitleg gegeven over hoe de natuur ons kracht geeft en ons inspireert in leiderschap. Vervolgens maken we tijdens deze ochtend een wandeling in stilte en ervaren we onze zintuigen in de natuur en het effect dat de lente op jou heeft. Laat je verrassen door de inzichten die de natuur jou als spiegel te bieden heeft!

Middels deze ochtend hopen we je te inspireren en bewust te maken wat de natuur voor jou kan betekenen in het kader van je persoonlijke – en leiderschapsontwikkeling. Je krijgt inzicht in de mogelijkheden van diverse meerdaagse trailprogramma’s die we voor de Founda:on for Natural Leadership (FNL) verzorgen naar onder andere Afrika en Europa (de Alpen).

Ben je nieuwsgierig en heb je zin om met ons mee te gaan op ontdekkingsochtend?

Read more

17 mei kennis maken met de Foundation for Natural Leadership

by
2 olifanten

Op 17 mei organiseren Laura Ozinga, Robbert Janssen en Sandra Schotsman een kennismakingsmiddag met de FNL. In een ontspannen sfeer wordt uitleg gegeven hoe de natuur ons kracht geeft en ons inspireert in leiderschap. Je krijgt inzicht in de mogelijkheden van diverse meerdaagse leiderschapsprogramma’s naar onder andere Afrika, Europa en Nederland

Read more

19 april kennis maken met de programma's van de Foundation for Natural Leadership

by
Stockfoto Botswana Okavango Delta olifanten

Op 19 april 2019 organiseren Arjan Bleeker, Sandra Schotsman en Cor van der Sluis een informele bijeenkomst om kennis te maken en ervaring op toe doen met Natuurlijk Leiderschap.

In een ontspannen sfeer wordt uitleg gegeven over hoe de natuur ons kracht geeft en ons inspireert in
leiderschap. Vervolgens maken we tijdens deze ochtend een wandeling in stilte en ervaren we onze zintuigen in de natuur en het effect dat de lente op jou heeft. Laat je verrassen door de inzichten die de natuur jou als spiegel te bieden heeft!

Middels deze ochtend hopen we je te inspireren en bewust te maken wat de natuur voor jou kan betekenen in het kader van je persoonlijke – en leiderschapsontwikkeling. Je krijgt inzicht in de mogelijkheden van diverse meerdaagse trailprogramma’s die we voor de Foundation for Natural
Leadership (FNL) verzorgen naar onder andere Afrika en Europa (de Alpen).

Read more

Wetenschappelijk onderzoek toont positieve effecten aan van wildernistrails

by
Esther de Koning 2018

In zijn promotieonderzoek richt Boy van Droffelaar zich op de effecten van wildernistrails op leiderschapsontwikkeling. Het onderzoek bestaat uit drie delen: (a) hoe kijken deelnemers terug op de trail, (b) wat is het effect op hun leiderschapsgedrag en (c) wat doen ze ermee in de praktijk. Van de eerste twee onderzoeken zijn inmiddels artikelen gepubliceerd in gerenommeerde wetenschappelijke tijdschriften, Leadership & Organisation Development Journal en Journal of Leadership Studies. Het derde onderzoek wordt hopelijk binnenkort gepubliceerd.

Read more