Na het overweldigende succes van de trail in 2017 wordt er ook dit jaar een alumni trail voor vrouwen georganiseerd. Van 25 september 2018 (avondvlucht) tot en met 30 september 2018 organiseren Dorine Wekking en Laura Ozinga een alumni trail voor vrouwen naar Marokko. Het is voor het eerst dat er een trail vanuit de FNL naar Marokka vertrekt, maar hij voldoet volledig aan de eisen en wensen van de FNL: comfortabel en met voldoende uitdaging!

Na een late aankomst zal er overnacht worden in Marrakech, waarna er de volgende ochtend vroeg vertrokken wordt naar het wandelgebied in de valleien van het Atlasgebergte. Het programma bestaat uit een wandeltocht van 3,5 dag met overnachtingen in tenten. De trail wordt afgesloten met een middag en overnachting in Marrakech. Alle bagage wordt met muilezels vervoerd. Tijdens de trail komen alle bekende onderdelen van de FNL aan bod, zoals de stilte, councils, meditaties, etc. 

De kosten voor deze trail bedragen 795 euro, exclusief vlucht en persoonlijke uitgaven in Marrakech. De overnachtingen en ontbijt in Marrakech zijn wel inbegrepen. Richtprijs voor het vliegticket is 300 euro. We vliegen met Royal Maroc. Er is maar een beperkt aantal plekken, dus meld je nu aan!

Vraag nu het inschrijfformulier of de brochure voor deze trail op bij Anne-Marie via info@ naturalleadership.eu!

 

Back to overview