2020: het jaar van integreren

Wie wil er nou niet dat heerlijke positieve gevoel, dat je hebt in de periode na de trail, vasthouden? Hoe vaak denk je terug aan jouw transformatiereis? Hoe vaak zoek je naar een manier om als natuurlijk leider die ervaring mee te geven aan anderen?
 
Tijdens de jaarlijkse Circle Gathering op zaterdag 25 januari geven we je inspiratie ter verdieping van jouw natuurlijk leiderschap. Verschillende sprekers vertellen aan de hand van sprekende voorbeelden hoe zij de natuurlijke leider in zichzelf hebben gevonden en in hun dagelijkse leven tot uiting laten komen.
 
Keynote speaker Kees van der Graaf, voorheen lid van de  RvB en President Unilver Europa, momenteel founder van Facio Therapies en bestuurder bij Basic Fit & Grand Vision komt vertellen over zijn persoonlijke ervaringen. In 2006 ontdekte hij zijn levensdoel: een remedie ontdekken tegen de spierziekte FSHD. Hij is vervroegd met pensioen gegaan bij Unilever om hier de rest van zijn leven aan te wijden, omdat zijn oudste zoon Bart aan deze ziekte lijdt. 
 
Uiteraard is er tijdens de Circle Gathering ook voldoende gelegenheid voor weer terug te gaan naar jouw eigen inzichten, onder meer tijdens de dialogue walk. Kortom, het belooft een inspirerende ochtend te worden.
Aanmelden voor deze bijzondere ochtend kan hier!

Locatie

De Circle Gathering 2019 wordt gehouden in restaurant en evenementenlocatie De Dyck, aan de Woudsedijk-Zuid 43 in Woubrugge. Inloop is tussen 9:00 en 9:30 uur.

 

Back to overview