2020: tijd voor integratie

Wie wil er nou niet dat heerlijke positieve gevoel, dat je hebt in de periode na de trail, vasthouden? Hoe vaak denk je terug aan jouw transformatiereis? Hoe vaak zoek je naar een manier om als natuurlijk leider die ervaring mee te geven aan anderen?
 
Tijdens de jaarlijkse Circle Gathering op zaterdag 25 januari geven we je inspiratie ter verdieping van jouw natuurlijk leiderschap. Verschillende sprekers vertellen aan de hand van sprekende voorbeelden hoe zij de natuurlijke leider in zichzelf hebben gevonden en in hun dagelijkse leven tot uiting laten komen.
 
Keynote speaker Kees van der Graaf, heeft na een 10 daagse vision quest in Montana, besloten om vervroegd pensioen bij Unilever aan te vragen. Zo kon hij zich helemaal  toeleggen op het realiseren van zijn in Montana gedefinieerde diepere “purpose”: het ontwikkelen van een therapie voor de spierziekte FSHD, omdat zijn oudste zoon Bart aan deze ziekte lijdt. Hij vertelt over zijn persoonlijke ervaringen.
Kees van der Graaf was voorheen lid van de Raad van Bestuur & President van Unilever Europa, momenteel is hij founder van Facio Therapies en bestuurder bij Basic Fit & Grand Vision. Kees is daarnaast ook auteur van het boek “Defining Moments” hierin speelt ook de natuur een bepalende rol.
 
Uiteraard is er tijdens de Circle Gathering ook voldoende gelegenheid voor weer terug te gaan naar jouw eigen inzichten, onder meer tijdens de dialogue walk. Kortom, het belooft een inspirerende ochtend te worden.
Aanmelden voor deze bijzondere ochtend kan hier!

Programma

09:00 Inloop en Koffie
09:30 Welkom
09:45 Mededelingen FNL
10:00 Key Note: Kees van der Graaf
11:00 Wandeling
11:45 De invloed van de 4 seizoenen op jouw leven
12:00 Gidsenpanel met gidsen uit Umfelozi, Rwanda, Spanje en Noorwegen
12:30 Afrondingsactiviteit
13:00 Lunch 
14:00 Einde

Locatie

De Circle Gathering 2020 wordt gehouden in restaurant en evenementenlocatie De Dyck, aan de Woudsedijk-Zuid 43 in Woubrugge. Inloop is tussen 9:00 en 9:30 uur.

 

Back to overview