Ik ben in de gelukkige omstandigheid dat ik regelmatig mensen een spiegel mag voorhouden en doe regelmatig komische wrap up optredens voor allerlei organisaties, maar de bijeenkomst van de Foundation for Natural Leadership verraste me toch weer. Nog nooit eerder had ik op een parkeerplaats 2 mannen in een maatpak naast een BMW X5 zo intens zien HUGGEN met elkaar. ‘Ja Gert-Jan, Rwanda was zo intens vorig jaar, potverdorie.’ Gelijk heb je Maarten, wat een ervaring was dat, helemaal een week zonder iPhone en poepen achter een boom. Het heeft mijn leven extreem veranderd en ik voel dat mijn leiderschap een stuk meer natural is geworden.’ De toon was gezet en ik toen ik ook nog zag dat iemand anders met zijn Tesla rondjes aan het spinnen was op het grasveld wist ik het zeker, deze mannen en vrouwen zijn 1 met de natuur. Het bleef nog lang onrustig in het subtropische Woubrugge. Succes met alle trails dit jaar!

 

Back to overview