Heb jij tijdens je trail dé natuurfoto van het jaar geschoten en laat je de natuurfoto's van National Geographic doen verbleken met jouw camerakunsten? Dan zijn we naar jou op zoek. Of liever gezegd, je foto's. Stuur je ultieme trailfoto in en maak kans op een uitvergroting voor thuis of op kantoor!

Eén blik op die bijzondere foto en je waant je weer op trail. Dat is het type foto's waar we naar op zoek zijn voor de FNL fotowedstrijd 2018. Stuur deze mooie, grappige, bijzondere, ontroerende, prikkelende, karakteristieke, verbijsterende momentopnames voor 11 januari naar irene_mommers@hotmail.com. Tien foto's worden geselecteerd, waaronder drie winnaars. Al deze foto's krijgen uiteraard een prominente plek op onze website. Het concept is dus iets aangepast ten opzichte van voorgaande jaren, maar niet minder de moeite waard.

De spelregels van de FNL fotowedstrijd 2018:

  • Iedere deelnemer mag maximaal 5 foto’s insturen. Deze foto’s mogen ook door een ander genomen zijn, maar vermeld dan graag de naam van de fotograaf (en stem stem dit uiteraard vooraf even af met de fotograaf);
  • Met het insturen van een foto geef je toestemming aan FNL om de foto te gebruiken voor publicitaire doeleinden;
  • Alleen foto’s die met een digitale camera zijn genomen worden toegelaten. Een foto moet van voldoende resolutie zijn om te kunnen worden uitvergroot;
  • Inzendingen van vorig jaar mogen weer meedoen mist er geen uitvergroting of ansichtkaart van is gemaakt;
  • Tot en met 11 januari kunnen de foto’s worden ingestuurd.

Met natuurlijke groet van de jury van de fotowedstrijd: Annelies Cnossen, Irene Mommers, Johan Bontje en Sietse Goverts.

 

Back to overview