Er gebeurt veel in ons netwerk. Dit jaar alleen al naar verwachting meer dan 20 trails waarin zo’n 100 deelnemers met ons op pad gaan. Natuurlijk leiderschap leeft en voorziet in een groeiende behoefte.  Verbinding met jezelf en met de natuur om persoonlijk potentieel en dat van anderen tot het volste recht te laten komen.

Omdat we dit belangrijk vinden vragen we aandacht voor een initiatief dat we van harte ondersteunen:

Erna ter Weele en Margon van Toor gaan binnenkort het boek ‘Ontdek Natuurlijk Leiderschap’ publiceren. In dit boek onderzoeken zij de dynamiek tussen leiders en hun team. En de rol van het begrip “natuurlijk leiderschap” daarin. Zij hebben daar al veel onderzoek naar gedaan en dit willen ze graag verrijken met de uitkomsten uit ons netwerk.  Zou jij, als FNL’er , daarom mee willen werken aan deze enquête over wat jij ziet aan gedrag in jouw team en van jezelf in je dagelijkse praktijk?  

Overigens hoef je niet officieel de leidinggevende van een team te zijn om deze enquête in te kunnen vullen. Je kunt ook een team in gedachte nemen waar jij onderdeel van uitmaakt en waarvan je het gedrag wilt beïnvloeden. Wanneer je alleen nieuwsgierig bent naar de resultaten van ons onderzoek kun je dat ook kenbaar maken.

Oftewel: vul via deze link de vragen in je krijgt van ons meteen meer informatie over Natuurlijk Leiderschap en jouw profiel t.o.v. andere Nederlandse leiders. Later kun je de complete onderzoeksresultaten ontvangen en onder de respondenten gaan we zeker 10 boeken verloten. Maar daarover later meer, wordt vervolgd!

Alvast heel hartelijk bedankt voor je moeite!

 

Back to overview