Met nog een paar weken in 2018 te gaan is het mooi om terug te kijken op een succesvol trail jaar. Dit jaar hebben we met elkaar 18 reguliere trails (2 meer dan in 2017!) en 3 incompany trails georganiseerd met in totaal meer dan 150 deelnemers!

Voor 2019 wordt het thema van de FNL ‘Verdieping’. En daar sluiten wij graag op aan met de facilitatordag. We nodigen je van harte uit voor deze dag op vrijdag 25 januari 2019.

De intentie van deze dag is om op een inspirerende wijze samen door de U-curve heen te bewegen en gezamenlijk onze intenties voor het nieuwe jaar neer te zetten. En te verdiepen op ons natuurlijk leiderschap en onze vaardigheden als facilitator.

Daarnaast nemen we jullie mee in de nieuwe gebieden die we als FNL willen opnemen en hebben we nog meer mooie ontwikkelingen (zoals een Nederlands programma!) die we met jullie willen delen. Het bestuur heeft hard gewerkt aan transparantie over de cijfers. Die gaan we dus ook met jullie delen, net als, heel praktisch, de nieuwe manier van declareren. 

We hebben Ian Read uitgenodigd en we verwachten dat hij komt. Ook is Cherryl Curry, directeur van de Wilderness Leadership School, te gast en zal zij met ons delen wat de WLS aan natuurbeheer doet.

Wanneer             : vrijdag 25 januari 2019
Tijd                    : 9:00 – 17:00 uur
Locatie               : De Dyck
Dress code         :  to go to nature
Kosten               : € 45 exclusief BTW

Voor je eigen gemak en om de energie in de groep te houden, vragen we je om de hele dag aanwezig te zijn.
Nieuwe facilitators zijn bij deze dag niet aanwezig. Zij krijgen in maart een aparte opleiding.

Aanmelden graag voor 30 december bij Anne-Marie: info@naturalleadership.eu

We kijken ernaar uit om er een mooie dag van te maken en ontmoeten je graag op 25 januari!

NB: als je na afloop wilt blijven eten laat dan even weten aan Anne-Marie. En als je de volgende dag ook naar de Circle Gathering komt: overnachten kan bij Hotel Van der Valk in Alphen aan de Rijn.

 

Back to overview