"Deze virtuele trail bracht me terug naar momenten in de natuur en daarmee naar mijn innerlijke natuur. Het bracht me wijsheid, ideeën en vertrouwen. Het was heel bijzonder om me zo verbonden te voelen met de natuur en andere mensen over de hele wereld."

Onlangs is een pilotgroep op 9-daagse virtuele trail geweest. Deze is ontwikkeld door Foundation for Natural Leadership in samenwerking met wildernisgidsen van over de hele wereld, met als doel anderen te ondersteunen in hun persoonlijke reis gedurende deze bijzondere tijden.

De virtuele trail biedt inspirerend materiaal - het vergroot je wereld met audio, tekst en vragen - en het verbindt je met anderen, jezelf en de natuur. Creëer negen dagen lang een dagelijks moment van reflectie. Laat je innerlijke wereld en verbeelding leven, krijg diepgaande inzichten en voel energie door je heen stromen!

Je krijgt 8 dagen lang iedere dag via WhatsApp een inspirerende tekst waar je op kunt reflecteren. De negende dag is de afsluiting. Om echt iets uit de trail te halen is het wenselijk om hier dagelijks minimaal een half uur voor uit te trekken. Voel je vrij om te bepalen wanneer je dit wilt doen, je kunt dit meteen  ’s ochtends doen, maar ook later op de dag tijd voor vrij maken.

De pilot was een groot succes!

Deelname is kosteloos. Meld je aan of stel je vraag via info@naturalleadership.eu

 

 

 

Back to overview