Elke wandeling in de natuur levert meer op dan we zoeken

Zijn in stilte en luisteren naar ons hart, is in onze 'normale' wereld zoals we hem voor de corona crisis kende erg lastig. We ontvangen continu externe prikkels en leven onze agenda’s na. De anderhalvemetersamenleving en corona maatregelen hebben deze context voor een grote groep mensen in rap tempo veranderd. Je werkt grotendeels thuis of dit is helemaal stil komen te vallen, sociaal contact is beperkt en er heerst onzekerheid over de toekomst. Anderen daarentegen ontsnappen niet aan de waan van de dag en leven in meer drukte en stress dan ooit tevoren.

Onze Jaargang Natuurlijk Leiderschap biedt jou de kans om in verbinding te komen met jezelf. Want wij geloven dat dat is waar leiderschap begint. Hoe ziet jouw eigen spoor eruit, wat staat je te doen? Gedurende 4 keer 24 uur kun je aan de slag met jouw vraagstuk en verlangen, en kun je zelf bepalen hoe ver je daarin gaat. Onze gidsen en de natuur zijn er om jou te begeleiden en inzichten te bieden, maar elke reis is persoonlijk en uniek.

Ben je open-minded, wil je werken aan jouw “soft skills” en is buitenzijn in de natuur iets waar je van geniet? Ben je toe aan een moment van stilte of zoek je juist richting in de stilstand en onzekerheid?  Dan is deze jaargang misschien wel iets voor jou! Neem een kijkje op: naturalleadership.eu/jaargang-natuurlijk-leiderschap/.     

Liever eerst proefdraaien? Kom naar onze informatiemiddag op 25 juni met als thema 'Natuurlijk Leiderschap, juist nu!’ en ga de dialoog aan. Deze bijeenkomst is kosteloos. Meld je aan via deze link

 

 

 

Back to overview