Op 28 februari, 27 maart en 3 april 2020 organiseert de FNL een informele bijeenkomst om kennis te maken en ervaring op toe doen met Natuurlijk Leiderschap.

In een ontspannen sfeer wordt uitleg gegeven over hoe de natuur ons kracht geeft en ons inspireert in leiderschap. Vervolgens maken we tijdens deze ochtend een wandeling in stilte en ervaren we onze zintuigen in de natuur en het effect dat de natuur op jou heeft. Laat je verrassen door de inzichten die de natuur jou als spiegel te bieden heeft!

Middels deze ochtend/middag hopen we je te inspireren en bewust te maken wat de natuur voor jou kan betekenen in het kader van je persoonlijke – en leiderschapsontwikkeling. Je krijgt inzicht in de mogelijkheden van diverse meerdaagse trailprogramma’s die we voor de Foundation for Natural Leadership (FNL) verzorgen naar onder andere Afrika en Europa.

Ben je nieuwsgierig en heb je zin om met ons mee te gaan op ontdekkingsochtend/middag?

WAAR

28 februari 09.00 - 13.00 uur Het Beauforthuis Woudenbergseweg 70, Austerlitz (routebeschrijving volgt na aanmelding).

27 maart 09.00 - 13.00 uur Het Boshuis Stouwdreef 1, Breda. (routebeschrijving volgt na aanmelding).

3 april 12.30 - 16.00 uur Koningshof, Duinlustweg 28, Overveen (routebeschrijving volgt na aanmelding).

Programma

In de ochtend staat vanaf 09.00 uur de koffie en thee voor je klaar en om half 10 starten we met het programma. 
Halverwege de ochtend maken we een stiltewandeling en staat aansluitend een lunch voor je klaar. Na de lunch rond 13 uur eindigen we de bijeenkomst en nemen we afscheid van elkaar.

In de middag staat vanaf 12.30 uur de koffie en thee voor je klaar en om 13.00 starten we met het programma. Halverwege de middag maken we een stiltewandeling en ronden we af met een snack.

KOSTEN

Om de kosten voor die ochtend te dekken (locatie en catering) stellen we een bijdrage voor van € 25,-.

ZIN OM TE KOMEN?

Wij verwelkomen je graag! Meld je aan door een mailtje te sturen naar info@naturalleadership.eu. Graag tot  28 februari, 27 maart of 3 april!

 

 

Back to overview