Op 1 februari 2019 organiseren Sandra Schotsman, Arjan Bleeker en Cor van der Sluis een informele bijeenkomst zodat je kennis kunt maken en ervaring op kunt doen met wat Natuurlijk Leiderschap is.  

In een ontspannen sfeer wordt uitleg gegeven over hoe de natuur ons kracht geeft en ons inspireert in leiderschap. Vervolgens maken we tijdens deze ochtend een wandeling in stilte en ervaren we onze zintuigen in de natuur en het effect dat de lente op jou heeft. Laat je verrassen door de inzichten die de natuur jou als spiegel te bieden heeft!

Middels deze ochtend hopen ze je te inspireren en bewust te maken wat de natuur voor jou kan betekenen in het kader van je persoonlijke – en leiderschapsontwikkeling. Je krijgt inzicht in de mogelijkheden van diverse meerdaagse trailprogramma’s die ze voor de Foundation for Natural Leadership (FNL) verzorgen naar onder andere Afrika en Europa (de Alpen). De organisatoren van deze dag begeleiden regelmatig leiderschapsreizen via de Foundation for Natural Leadership.

Ben je nieuwsgierig en heb je zin om mee te gaan op ontdekkingsochtend?

Programma
Vanaf 9 uur staat koffie en thee voor je klaar en om 9.30 starten we met het programma. Halverwege de ochtend maken we een stiltewandeling en dan staat aansluitend een lunch voor je klaar. Na de lunch rond een uur eindigen we de bijeenkomst en nemen we afscheid van elkaar.

Waar
Heemhuisje De Braak, Park de Braak
Amstelveen

Kosten
Om de kosten voor die ochtend te dekken (locatie en catering) stellen we een contante bijdrage voor van € 25,-  We zetten een doos neer, waar je je bijdrage in kunt doen.
 
Zin om te komen?
Wij verwelkomen je graag!
Meld je aan door voor 26 januari een mailtje te sturen naar info@naturalleadership.eu


Graag tot 1 februari!

 

Back to overview