Op donderdagmiddag 31 januari 2019 vindt er een bijzondere middag plaats over natuurlijk leiderschap, waarbij Ian Read ons mee neemt in de bossen van de Lage Vuursche.

Deze middag wordt georganiseerd door Johan Bontje & Suzanne Bontje- Kuus. Samen met Ian Read, een top gids uit Zuid-Afrika, verzorgen ze een programma waarvan je geïnspireerd naar huis gaat. Ian neemt iedereen mee in zijn ervaringen van de afgelopen jaren, waarin hij tientallen groepen van leiders in samenwerking met de Foundation for Natural Leadership heeft meegenomen naar de Afrikaanse wildernis. Hij kent als geen ander de uitdagingen van leiders en weet op welke wijze de natuur kan bijdragen aan het vergroten van je inzichten over je eigen leiderschap.

Ook wordt er deze middag een stiltewandeling gemaakt, waarbij je in de prachtige omgeving van Lage Vuursche kunt ervaren wat het effect van de natuur en het seizoen van de winter is. Laat je verrassen door de inzichten die de natuur jou als weerspiegeling te bieden heeft in het kader van jouw persoonlijke– en leiderschapsontwikkeling. Er wordt kort stilstaan bij de trails van de FNL. De organisatoren van deze dag begeleiden regelmatig leiderschapsreizen via de Foundation for Natural Leadership.


Programma
Vanaf 13.00 uur staat koffie, thee en een broodje voor je klaar en om 14.00 uur starten we met ons programma, waarin ruim de tijd is voor onderlinge uitwisseling en persoonlijke reflectie. We sluiten af met een borrel en eindigen om ca. 18.00 uur.

Waar
Buiten in de Kuil in Lage Vuursche, Zevenlindenweg 9 in Lage vuursche

Kosten
Om de kosten voor die middag (locatie en catering) en de kosten van Ian Read te dekken, vragen we een contante bijdrage van € 75. We zetten een doos neer, waar je je bijdrage in kunt doen. Goed om te weten is dat Ian Read de nettoopbrengsten gebruikt om met achtergestelde jongeren uit Zuid-Afrika trails in de wildernis te doen.

Stuur vóór 25 januari 2019 een mailtje naar info@naturalleadership.eu

 

Back to overview