Wil je kennis maken met en ervaren wat Natuurlijk Leiderschap en onze leiderschapsprogramma’s voor jou kunnen betekenen? Kom dan naar de online kennismakingsochtend op 9 april 2021.

In een ontspannen sfeer wordt uitleg gegeven over hoe de natuur ons kracht geeft en ons inspireert in leiderschap. Vervolgens maken we tijdens deze ochtend een wandeling in stilte en ervaren we onze zintuigen in de natuur en het effect dat de lente op jou heeft. Laat je verrassen door de inzichten die de natuur jou als spiegel te bieden heeft!

Met deze ochtend hopen we je te inspireren en bewust te maken wat de natuur voor jou kan betekenen in het kader van je persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling. Je krijgt inzicht in de mogelijkheden van de diverse meerdaagse trailprogramma’s die we voor de Foundation for Natural Leadership (FNL) verzorgen naar onder andere Afrika en Europa. 

Ben je nieuwsgierig en heb je zin om met ons mee te gaan op ontdekkingsochtend?

PROGRAMMA

Vanaf 9 uur starten we met het programma en rond 12 uur eindigen we de bijeenkomst en nemen we afscheid van elkaar.

ZIN OM TE KOMEN?

Wij verwelkomen je graag! Meld je aan door een mailtje te sturen naar info@naturalleadership.eu. Graag tot 9 april 2021! Er zijn geen kosten verbonden aan deze online bijeenkomst.

 

Back to overview