Wil je kennis maken met en ervaren wat Natuurlijk Leiderschap en onze leiderschapsprogramma’s voor jou kunnen betekenen? Kom dan naar de kennismakingsochtend op 26 januari of 19 februari 2021.

In een ontspannen sfeer wordt uitleg gegeven over hoe de natuur ons kracht geeft en ons inspireert in leiderschap. Vervolgens maken we tijdens deze ochtend een wandeling in stilte en ervaren we onze zintuigen in de natuur en het effect dat de zomer op jou heeft. Laat je verrassen door de inzichten die de natuur jou als spiegel te bieden heeft!

Met deze ochtend of middag hopen we je te inspireren en bewust te maken wat de natuur voor jou kan betekenen in het kader van je persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling. Je krijgt inzicht in de mogelijkheden van de diverse meerdaagse trailprogramma’s die we voor de Foundation for Natural Leadership (FNL) verzorgen naar onder andere Afrika en Europa.

Ben je nieuwsgierig en heb je zin om met ons mee te gaan op ontdekkingsochtend?

PROGRAMMA

26 januari: vanaf 13.30 uur staat de koffie en thee klaar en om 14.00 uur starten we met het programma. Halverwege de middag maken we een stiltewandeling en aansluitend staat een klein hapje en drankje voor je klaar. Rond 17 uur eindigen we de bijeenkomst en nemen we afscheid van elkaar.

19 februari: vanaf 9 uur staat koffie en thee voor je klaar en om half 10 starten we met het programma. Halverwege de ochtend maken we een stiltewandeling en aansluitend staat een lunch voor je klaar. Rond 13 uur eindigen we de bijeenkomst en nemen we afscheid van elkaar.

WAAR

26 januari: op het schip de “Vliegende Hollander”,  IJsselkade ter hoogte van restaurant de Vier Jaargetijden in Kampen.

19 februari: Beauforthuis, Austerlitz (routebeschrijving volgt na aanmelding).

KOSTEN

Om de kosten voor die ochtend/middag te dekken (locatie en catering) vragen we een bijdrage van € 30,- ex. BTW.

ZIN OM TE KOMEN?

Wij verwelkomen je graag! Meld je aan door een mailtje te sturen naar info@naturalleadership.eu. Graag tot 26 januari of 19 februari!

 

Back to overview