Op 29 mei organiseren Arjan Bleeker, Sandra Schotsman, Cor van der Sluis en onze Zuid-Afrikaanse gids Brenden Pienaar een informele workshop om kennis te maken met de kracht van Natuurlijk Leiderschap en de leiderschapsprogramma’s van de Foundation for Natural Leadership (FNL).

De FNL organiseert leiderschapsprogramma’s in Afrika en Europa.

Kennismaken vanuit huis

Wij willen het graag mogelijk maken om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met het gedachtegoed van Natuurlijk Leiderschap en wat de FNL daarin te bieden heeft.

Juist deze tijd vraagt veel leiderschap van ons: niet alleen op het werk, maar ook thuis. Daarom hebben we besloten om juist nu extra online workshops te organiseren.

Kracht van de natuur

In de workshop maak je - op een interactieve manier - kennis met ons en de programma’s van de FNL. We geven uitleg over de opbouw van het leiderschapsprogramma en je kunt ervaren hoe de natuur ons kracht geeft en bron van inspiratie is. Eén van de onderdelen van de workshop is dat we (ieder voor zich) een wandeling in stilte maken om te ervaren wat het effect is dat de de natuur op jou heeft. Laat je verrassen door de inzichten die de natuur deze lente jou als spiegel te bieden heeft!

Inspiratie

Tijdens deze ochtend hopen we je te inspireren om zelf - zodra dat weer kan- mee te gaan op reis met een van onze leiderschap- programma’s. Je ervaart (in het klein) wat de natuur voor jou kan betekenen in jouw persoonlijk leiderschap en we vertellen je over de verschillende mogelijkheden die er zijn naar onder andere Afrika en Europa.

Programma van de workshop

Om 9 uur starten we met het online programma. Halverwege de ochtend maakt iedereen een stiltewandeling in je eigen omgeving. We eindigen de bijeenkomst uiterlijk weer samen en delen onze ervaringen met elkaar. We stoppen uiterlijk om 12.00 uur.

Aanmelden

Ben je nieuwsgierig en heb je zin om met ons mee te gaan op ontdekking? Leuk!

Meld je aan door een mail te sturen naar info@naturalleadership.eu
Je ontvangt dan een uitnodigingslink voor Zoom. Er zijn geen kosten aan deze bijeenkomst verbonden.

Graag tot 29 mei!

 

Back to overview