Na het overweldigende succes van de alumni trail in het najaar van 2017 wordt er komend jaar opnieuw een alumni trail voor vrouwen georganiseerd. Van 28 mei tot en met 2 juni 2019 organiseren Dorine Wekking en Laura Ozinga een alumni trail voor vrouwen naar het Atlas gebergte in Marokko. 

Na een late aankomst wordt er overnacht in Marrakesh, waarna er de volgende ochtend vroeg vertrokken wordt naar het wandelgebied in de valleien van het Atlasgebergte. Het programma bestaat uit een wandeltocht van 3,5 dag met overnachtingen in tenten. De trail wordt afgesloten met een middag en overnachting in Marrakesh. Alle bagage wordt met muilezels vervoerd. Tijdens de trail komen alle bekende onderdelen van de FNL aan bod, zoals de stilte, councils, meditaties, etc. 

De kosten voor deze trail bedragen € 795,- exclusief vlucht en persoonlijke uitgaven in Marrakesh. De overnachtingen en ontbijt in Marrakesh zijn wel inbegrepen. Richtprijs voor het vliegticket is € 300,- (Royal Maroc). We hebben de periode gekozen rond het Hemelvaart weekend zodat je een minimum aantal dagen vrij hoeft te nemen.

Vraag nu het inschrijfformulier of de brochure voor deze trail op bij Anne-Marie via info@ naturalleadership.eu!

 

Back to overview