Afgelopen donderdag hebben we, in de aanloop naar de Circle Gathering (zaterdag 19 juni), een mooie zoom introductie-sessie gehad met enthousiaste oud-trailgangers. Via bijgaande link tref je de presentatie van de introductie-sessie, inclusief uitkomsten van de enquête aan. Bijgaand filmpje van Otto Scharmer over dit onderwerp kun je hier zien.

Zoals al eerder is aangekondigd, willen we de rijkdom aan kennis, ervaringen en ideeën onder de FNL-leden meer samen brengen en met elkaar in dialoog gaan hoe wij vanuit de FNL het bewustzijn van organisaties kunnen vergroten. Om te beginnen willen we in drie thematische sessies met elkaar ervaringen delen: hoe hebben we onze intenties in praktijk gebracht na de trail, wat kunnen we van elkaar leren en wat willen we tot stand brengen? (of 'in de wereld zetten?)

Kortom: een uitnodiging voor co-creatie en ‘laying down the path in walking...’.

De data voor de geplande co-creaties meetings (via zoom) zijn gewijzigd: 
Donderdag 12 november 17.00 - 18.00 uur  : Natuur en duurzaamheid
Donderdag 14 januari 17.00 - 18.00 uur       : Persoonlijke ontwikkeling
Donderdag 18 maart 17.00 - 18.00 uur         : Verbinding en inclusiviteit

Leuk als je bij deze co-creatie meetings aanwezig kunt zijn. Je kunt ook één van deze meetings mee doen, maar deelname is niet nodig om bij de Circle Gathering aanwezig te kunnen zijn. Via deze link kun je je opgeven voor één van de co-creatie sessie of voor alle drie.

 

Back to overview