Donderdag 14 januari vond de 2e co-creatie sessie plaats, op weg naar de Circle Gathering, met als thema ‘Persoonlijke Ontwikkeling’. Barbara Kerstens, programmadirecteur van ‘Voeding Leeft’, gaf ons een bevlogen inkijk in haar persoonlijke ontwikkeling en hoe ze binnen haar bedrijf ook haar medewerkers hierin betrekt. Daarnaast was het inspirerend om van elkaar te horen wat onze dagelijkse rituelen zijn om ‘connected’ met onszelf te blijven.

 Tijdens de 3e co-creatie sessie gaan we nog een stap verder: van de ‘I’ naar de ‘We’, in het besef dat het doorlopen van de “I” nodig is om het “We” goed vorm te geven. Hoe zetten we onze persoonlijke ontwikkeling in om ook voor anderen een ‘beter mens’ te worden? Hoe kunnen we bijdragen aan verbinding en inclusiviteit? Hoe vergroten we zo het bewustzijn van onze organisaties? Dit is het thema van de 3e bijeenkomst.

Deze 3e co-creatie sessie vindt plaats op 18 maart via zoom van 17.00 - 18.00 uur. Iedereen is van harte welkom en wordt uitgenodigd om eigen initiatieven en ervaringen te delen! Ben jij er de volgende keer ook bij? Mocht je je nog niet hebben opgegeven dan kun je dit alsnog doen via deze link

 

Back to overview