Het was weer feest tijdens de afgelopen Circle Gathering voor oud-deelnemers. Vele ontmoetingen met bekende trailgangers/vrienden/gidsen en heel makkelijk om contact te maken met nieuwe FNL-ers. Het belangrijkste afgelopen jaar was dat trailgangers van 2019 de FNL een hoge waardering gaven. We zaten dicht tegen een 9 aan! Dat is een groot compliment voor onze gidsen en facilitators. Verder was 2019 een super jaar voor onze natuurlijke Foundation. Om maar een paar zaken te noemen:

  • We hebben afgelopen jaar 24 trails georganiseerd, een record aantal
  • 3 facilitatorsopleidingen i.p.v. de gebruikelijke 1 georganiseerd
  • Noorwegen hebben we toegevoegd als trailgebied
  • De Stichting heeft financieel positief gedraaid
  • We hebben twee nieuwe partners, de Circle Economy en de Wisdom in Business conference. Over deze partnerships zullen we jullie later meer vertellen.

In 2020 gaan we investeren in professionalisering. We gaan de website upgraden, de backoffice 'tech' klaar maken en actiever en meer zichtbaar op social media zijn.
 
Onze visie en strategie voor de komende jaren is dat we de 'na-trail ervaring' willen verdiepen. Het is een hele uitdaging om het trailgevoel vast te houden in de dagelijkse praktijk. De vraag voor de komende jaren is derhalve: hoe integreer je de trailervaring in je dagelijkse leven? Daarom hebben we afgelopen jaar twee nieuwe ‘producten’ geïntroduceerd: Jaargang Natuurlijk leiderschap in het ritme van de Seizoenen en de Wilderness Quest. Meer informatie hierover tref je aan in deze nieuwsbrief.

Wij zijn de natuur zeer dankbaar voor wat het ons gebracht heeft het afgelopen jaar en zal brengen het komend jaar. Het is een voorrecht om te voelen en te ervaren dat we een onderdeel zijn van de natuur.

Behalve de natuur wil ik ook graag Anne-Marie hierbij bedanken voor alle goede zorgen afgelopen jaar!
 
Ook namens bestuursleden, Erna, Joost en Monique een natuurlijke groet,
 
Wiet de Bruijn
Bestuursvoorzitter FNL

 

Back to overview