Op de Circle Gathering van januari hebben we aangegeven dat we meer verdieping willen geven aan het lidmaatschap van de FNL.

De regiobijeenkomsten zijn hier een voorbeeld van, maar er is ook een partnership gestart met de organisatie die onder andere de Inner Peace Conference en het congres Wisdom in Business organiseert. Wisdom in Business is een event voor de zakenwereld, waarbij Conscious Leadership, the Power of Doing Good and a Stress Free Organization als belangrijkste thema’s worden besproken.

Aangezien dit thema’s zijn die wij als FNL ook een warm hart toedragen, nodigen wij je graag uit om op 4 oktober naar Wisdom in Business te komen in de Westergasfabriek in Amsterdam. 

Over Wisdom in Business

Wisdom in Business wil een open dialoog aangaan, om ons zo voor te bereiden op een nieuw tijdperk van zakendoen. Meer en meer mensen hechten belang aan authenticiteit, betekenis en duurzaamheid in hun persoonlijke en professionele leven. Deze waarden worden daarom ook steeds belangrijker voor merken en bedrijven die zich opmaken voor de toekomst. 

Ontmoet de internationale sprekers

Er zijn keynotes, case studies en workshops van internationaal gerenommeerde sprekers zoals Mo Gawdat, Max Strom, Scilla Elworthy, Dr. Jude Currivan en Prof. James Doty. We nodigen je uit om samen met deze sprekers na te denken of we met een nieuwe blik kunnen kijken naar de huidige manier van zaken doen. Meer informatie over Wisdom in Business is te vinden op https://wisdominbusiness.org. Ook kun je de after movie van de afgelopen editie bekijken. Via deze link kun je je inschrijven.

FNL aanbieding voor Wisdom in Business

Als je per 1 januari 2020 lid wordt van de FNL, geven we je graag de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief deel te nemen. Voor FNL-leden is er een speciale korting van 25% waardoor je € 249,- voor een kaartje betaalt, in plaats van de gebruikelijke € 289,-. 
Aanmelden voor het FNL lidmaatschap kan via Anne-Marie van den Nieuwenhuijsen: info@naturalleadership.eu, via haar ontvang je dan de kortingscode.

We zouden het geweldig vinden als je er op 4 oktober bij bent in the Wisdom Capital of the World, Amsterdam. Samen hebben we de kracht om verandering op de werkvloer te initiëren, en daarmee bij te dragen aan een positieve verandering in de wereld. 

 

Back to overview