Creating your vision on Natural Leadership

Over Pilot Creating your vision on Natural Leadership

Geef je natuurlijk leiderschap vorm

Juist in deze tijd, waarin de wereld volop in transitie is, zijn er nieuwe organisaties en nieuwe vormen van leiderschap nodig: Leiderschap vanuit een innerlijk kompas, vormgegeven met hoofd, hart en handen, in verbinding met de natuur en met elkaar. Hoe geef je dit vorm? 

Heb je na je trail(s) de wens om daadwerkelijk iets te veranderen in je organisatie of wil je een nieuw project vorm gaan geven?

In dit programma richten we ons op de rechterkant van de U (het verdiepen en daadwerkelijk vormgeven van een project vanuit een diep verankerde visie). Tijdens 3 dagen, verspreid over een periode van 9 weken zul je op een prachtige locatie in de natuur jouw visie concreet vormgeven. Prikkelende vragen en opdrachten, in combinatie met solo tijd in de natuur, helpen je om je visie en plannen aan te scherpen, en je intenties in actie om te zetten. Bij dit creatieve proces zetten we ook technieken vanuit Voice Dialogue en de universele deugden in. Door de vertraging, de natuur, en de connectie met jezelf en anderen kom je tot waardevolle ingevingen en innovatieve oplossingen.

Het hele proces doorloop je met gelijkgestemden: Iedereen heeft al een trail gedaan via de FNL, wat maakt dat er een gemeenschappelijke ‘taal’ is. Hier tref je de brochure aan.

Belangrijk om te weten

Om voldoende persoonlijke aandacht te kunnen geven werken we met 2 facilitators met een kleine groep van minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers.

Deelname aan dit programma kost € 1.250,- (exclusief 21% BTW), inclusief alle kosten voor verblijf, eten en drinken.

Data (vrijdagen van 10.00 uur - 22.00 uur)

16 april 2021

28 mei 2021

28 juni 2021

Locatie

Het koningshof in de Kennemerduinen, Overveen

Upcoming Programmes Creating your vision 

Upcoming programmes

Location Date Facilitator More info
Overveen, Nederland 16 Apr - 28 Jun 2021 Bernet Elzinga facilitator 2.jpg View programme