Over Ons

Als Foundation for Natural Leadership vinden wij het tijd voor een nieuwe vorm van leiderschap: Natuurlijk Leiderschap. Leiderschap dat nodig is om de wereld van vandaag en morgen duurzamer te maken, zowel sociaal als ecologisch.

Hieraan ligt een sterk besef ten grondslag dat wij, als soort, veel van de natuur kunnen leren. En dat we een duidelijke verantwoordelijkheid hebben om op een duurzame manier met de natuur samen te werken.

Wij organiseren sinds 2002 Wildernis Leiderschap Transformatie Programma’s in de ongerepte natuur van Afrika, Europa en sinds kort ook Nederland, omdat we geloven dat het bewust zijn van de verbinding tussen natuur & mens bijdraagt aan een duurzamere wereld.

We zijn een groeiende community met meer dan 2000 deelnemers die hebben meegedaan aan onze unieke en hoog gewaardeerde leiderschapsprogramma’s.

We zijn een stichting zonder winstoogmerk en ondersteunen onder andere de Wilderness Leadership School, een non-profit organisatie in Zuid-Afrika, en Europese natuurgebieden.

Wil je meer weten over ons of onze leiderschapsprogramma’s zoals onze Trails en Quests? We nodigen je uit om meer te lezen op onze site, bijvoorbeeld over onze programma’s en onze deelnemerservaringen. Of neem gerust contact met ons op.

Bekijk al onze programma’s!

Programma’s
Loading spinner