Incompany

Meer dan 2500 deelnemers hebben de afgelopen 15 jaar ervaren wat het effect van de natuur en de programma’s van FNL op hun leiderschapsontwikkeling is. De deelnemers ervaren een persoonlijke transformatie, blijvende impact en zij waarderen ons gemiddeld met een 9!

Wil jij ook met jouw directie- of managementteam op een Wildernis Trail naar Europa of Afrika?

Of wil je met jouw team ieder seizoen een 24-uurs pitstop doorbrengen met ons programma Jaargang Natuurlijk Leiderschap?  

Of een ééndaagse workshop Reboot your Life! voor jouw jonge talenten in het bedrijf? Eenmalig of als onderdeel van jullie traineeship?  

Nieuwsgierig geworden wat wij voor jou kunnen betekenen en wat de impact is? Lees hieronder meer of neem direct contact met ons op via het contactformulier!

Instappen op onze impactvolle Leiderschapsprogramma’s

Samen met onze ervaren facilitators en lokale gidsen bieden wij met onze programma’s unieke leiderschap ervaringen aan in de natuur van Nederland, Europa en Afrika. Onze facilitators hebben jarenlange ervaring in het bedrijfsleven op management- en directieniveau. Hierdoor kunnen zij gemakkelijk bruggen slaan tussen persoonlijke leiderschap ontwikkeling en business vraagstukken. De natuur versterkt het effect op onze dagelijkse beslissingen en ons duurzaam leiderschap voor de business. Onze lokale gidsen verdiepen dit effect met de wijsheid uit en de kracht van de natuur.

Maatwerk voor jouw bedrijf

Naast de mogelijkheid om in te stappen op één van onze bestaande programma’s, creëren we ook programma’s op maat. Deze programma’s zijn toegespitst op de behoeften van jouw team en collega’s en zijn opgebouwd volgens de principes van ons gedachtegoed (zie ons gedachtegoed Why, How & What). Afhankelijk van de opdracht creëren we een programma op maat met onze facilitators of één van onze samenwerkingspartners. Onze samenwerkingspartners hebben zelf deelgenomen aan onze programma’s, kennen ons gedachtegoed en werken volgens onze principes.

Onlangs verzorgden wij voor de IMD Business School een 24-uurs programma in Italië, zie bijgaande link.

Bekijk al onze programma’s!

Programma’s

Nieuwsgierig? Neem dan nu contact op.

Sandra Graumans-van Dun
Office manager

Volg ons op social media

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Privacystatement*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Loading spinner