Why, How & What

Why

Als Foundation for Natural Leadership geloven wij dat de mens de potentie heeft en de verantwoordelijkheid draagt om de wereld van vandaag en morgen duurzamer te maken, zowel sociaal als ecologisch. Het is onze ambitie dat potentieel wakker te maken en te stimuleren én om mensen en organisaties te ondersteunen in het vinden van nieuwe paden.

De FNL draagt bij aan jouw bewustzijnsontwikkeling en het ontsluiten van natuurlijk leiderschap. De natuur ondersteunt in het ontdekken van jouw eigen natuur en potentie, en het besef dat we één zijn met de natuur: Nature as portal to leadership. Onze programma’s hebben impact op jouw persoonlijke ontwikkeling, maar indirect ook op die van je familie, vrienden, relaties, organisaties en onze aarde.

How

Tijdens onze programma’s in de natuur, vrij van alle prikkels, ontstaan door reflectie nieuwe inzichten. Er wordt meer bewustzijn gecreëerd voor de kracht van de natuur: de natuur werkt als inspiratiebron voor wat voor jou echt belangrijk is. Onze programma’s zijn er op gericht jou bewust te maken van alle elementen van het universum en hun plaats in het grotere geheel. En door impactvolle momenten in de natuur word jij bewuster dat je mede een onderdeel vormt van diezelfde natuur.

What

De basis wordt gevormd door onze Wildernis Leiderschap Transformatie Programma’s met bestemmingen in Afrika en Europa. Daarnaast biedt de FNL een aantal nieuwe programma’s op het gebied van Natuurlijk Leiderschap voor verschillende doelgroepen, zoals oud-trail deelnemers en millennials.

Bekijk al onze programma’s!

Programma’s
Loading spinner