Jaargang Natuurlijk Leiderschap

Leven en werken in het ritme van de vier seizoenen

In de dagelijkse hectiek gunnen we onszelf vaak weinig tijd en aandacht om te reflecteren op ons persoonlijk leiderschap en onze professionele ontwikkeling. Rust en ruimte zijn essentieel om te komen tot verhelderende antwoorden.

Natuurlijk leiderschap vraagt in contact te zijn met je eigen wijsheid en intuïtie. Door bewust aandacht te geven aan hetgeen je raakt en inspireert en ruimte te maken voor wat er in je leeft, ontwikkel jij je eigen kompas. Het maakt het makkelijker om keuzes te maken die er werkelijk toe doen.

De Jaargang Natuurlijk Leiderschap in het ritme van de seizoenen is een programma met 4 modules waarbij er elk seizoen bewust aandacht is voor je persoonlijke ontwikkeling en reflectie. Met elk seizoen ruimte voor verdere verdieping.

Een leiderschapsprogramma dat is verankerd in tijd en natuur. Jouw eigen reis van de held in het ritme van de seizoenen.

  • Elke seizoen een 24-uurs pitstop
  • Kleine groepen van maximaal 10 deelnemers
  • De jaargangen vinden plaats in de natuur bij Erfgoed Bossem (vlakbij Lattrop- Breklenkamp)
  • Om persoonlijke aandacht te kunnen geven werken we met minimaal 2 facilitators

Wat kun je concreet verwachten?

Ieder seizoen 24 uur uitchecken uit je dagelijkse drukke bestaan. We starten op donderdagmiddag en eindigen op vrijdag aan het einde van de middag.

Gedurende één jaar leg je een fundament onder je eigen ontwikkeling. Een ideaal programma om wat je in een eerdere trail hebt geleerd verder te verdiepen en te integreren in je leven. Of als eerste kennismaking met leiderschapsontwikkeling in de natuur.

Beleef bewust de symboliek en persoonlijke betekenis van de seizoenen, de herfst, winter, lente en de zomer. Samen op een plek dichtbij de natuur.

Het gaat om het ontsluiten van jouw natuurlijk leiderschap en potentie. We gebruiken hierbij “De Reis van de Held” van Joseph Campbell en werkvormen die fysiek, mentaal en emotioneel ondersteunend zijn. Aan de hand van jouw eigen vragen doorloop je – in lijn met de seizoenen – je persoonlijke ontwikkelreis. Daarnaast krijg je praktische tools aangereikt om jouw ontwikkeling in de hectiek van alle dag levend te houden.

Focus op je eigen ontwikkeling en toch samen op pad. Door onze ervaringen te delen en elkaar te betrekken inspireren we elkaar. Dat werkt ondersteunend en maakt het leuk.

Lees hier de ervaring van een een oud-deelnemer aan de Jaargang.

Contact

Impact

  • Makkelijker keuzes maken die er werkelijk toe doen
  • Leren meebewegen op het ritme van de seizoenen
  • Elk seizoen verdieping van jouw eigen persoonlijke ontwikkeling
  • Inspiratie vanuit de groep en de natuur
  • Jouw eigen reis van de held in het ritme van de seizoenen

Activiteiten voor dit programma

Wil je kennis maken met en ervaren wat de jaargang Natuurlijk Leiderschap voor jou kunnen betekenen? Kom dan naar informatieochtend.

Bekijk activiteit

De Jaargang Natuurlijk Leiderschap helpt jou in jouw persoonlijke groei en leert jou meebewegen in het ritme van de vier seizoenen.

Bekijk activiteit

Nieuwsgierig? Neem dan nu contact op!

Sandra Graumans-van Dun
Office Manager

Contact

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Privacystatement*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Loading spinner