Wildernis Trails en Quests Europa

Spanje, Italië, de Zwitserse Alpen, Schotland, Noorwegen en sinds kort ook Nederland en Duitsland. De FNL heeft een uitgebreid aanbod aan bestemmingen in de ongerepte natuur van Europa voor haar Natuurlijk Leiderschaps programma’s.

Nieuwe inzichten ontstaan door weg te zijn uit jouw dagelijkse omgeving. De natuur fungeert als inspiratiebron voor jou om te beseffen wat echt belangrijk is voor je. Je wordt je meer bewust van jouw plek in het geheel door impactvolle momenten. En het helpt je vervolgens om keuzes te maken die voor jou belangrijk zijn.

Dit Natuurlijk Leiderschapsprogramma is een ontdekkingsreis. Bewustwording over wat je heeft gevormd, waar je staat in je leven en wat je drijft. Maar ook bewustwording dat je hoofd, je gevoel en je hart onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Een quest onderscheidt zich van een trail, omdat hierin ook een solo onderdeel zit tijdens de reis, een periode waarin je geheel op jezelf bent.

Lees hier de ervaring van een van onze oud-deelnemers in Europa.

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Intakegesprek
  • Foundation Workshop
  • Wilderness Trail
  • Integration Workshop
  • Landingsgesprek

Contact

Wat kun je concreet verwachten?

De deelnemers komen uit verschillende organisaties, zowel bedrijfsleven, overheid als non-profit sector. Elk programma bestaat uit een mix van 6-9 leidinggevenden, senior professionals en ondernemers.

Het programma vindt grotendeels buiten plaats in de ongerepte natuur op een van onze Europese bestemmingen. Ver weg van het bekende en van de dagelijkse routine versimpelen en vertragen we: vijf dagen zonder horloges, telefoons en computers.

Een quest onderscheidt zich van een trail, omdat hierin ook een solo onderdeel zit tijdens de reis, een periode waarin je geheel op jezelf bent.

Na de intake met één van de facilitators van de FNL leer je tijdens de Foundation Workshop jouw reisgenoten kennen. Hier begint eigenlijk al jouw persoonlijke reis. De trail vormt het hoogtepunt en daar krijgt jouw persoonlijke pad verder vorm. Enige weken na thuiskomst kom je met de groep weer bij elkaar om aan het eind van het programma in een landingsgesprek je intenties verder te borgen.

Onderaan deze pagina tref je het overzicht van onze geplande trails naar Europa aan.

Impact

  • Toename zelfbewustzijn
  • Helderheid in doelen
  • Persoonlijke transformatie
  • Meer balans tussen werk en privé
  • Meer connectie met de natuur en onze planeet

Activiteiten voor dit programma

De ongereptheid van de natuur en de oerkracht van het Noorden van Europa komen hier samen.

Bekijk activiteit

Wil je kennis maken met en ervaren wat Natuurlijk Leiderschap en onze trails en quests voor jou kunnen betekenen? Kom dan naar onze kennismakingsbijeenkomst.

Bekijk activiteit

Een trail in de Schotse Hooglanden met haar verlaten toendra’s, indrukwekkende bergen, kristalheldere meren en uitgestrekte heidevelden is een bijzondere ervaring die je diep kan raken en opnieuw in verbinding brengt met je eigen natuur.

Bekijk activiteit
Bekijk alle activiteiten

Nieuwsgierig? Neem dan nu contact op!

Loading spinner