Kennis maken met de Foundation for Natural Leadership

Wist je dat wij ook een breed aanbod hebben van Natuurlijk Leiderschap programma’s in Nederland? Komend jaar kun je kiezen uit een trail op de Wadden, een leergang waarin je de seizoenen volgt in het Twentse coulisselandschap of verdiep je trail ervaring op de zandverstuivingen in Kootwijk. Nieuw is ons eendaagse programma voor young professionals: een eendaagse om doelen aan te scherpen en zicht te krijgen op de volgende stap. Wil je kennismaken en kijken of een van deze programma’s iets voor jou is? Kom dan naar de kennismakingsochtend op vrijdag 10 december 2021 van 09.15 uur – 13.00 uur in het Beauforthuis in Austerlitz.
Samen kunnen we kijken welk programma bij jou past. We geven uitleg over hoe de natuur ons inspireert en kan ondersteunen in de ontwikkeling van jou leiderschap. Laat je tijdens een wandeling in stilte verrassen door de inzichten die de natuur jou als spiegel te bieden heeft! Je kunt je hier aanmelden voor de bijeenkomst van 10 december.

Wil je kennis maken met en ervaren wat Natuurlijk Leiderschap en onze leiderschapsprogramma’s voor jou in het buitenland kunnen betekenen? Kom dan naar de kennismakingsochtend op 28 januari of 1 april. Aanmelden voor 28 januari kan hier en meld je hier aan voor 1 april. Deze kennismakingsbijeenkomsten vinden ook plaats van 09.15 – 13.00 uur bij het Beauforthuis in Austerlitz.

In een ontspannen sfeer wordt uitleg gegeven over hoe de natuur ons kracht geeft en ons inspireert in leiderschap. Vervolgens maken we tijdens deze ochtend een wandeling in stilte en ervaren we onze zintuigen in de natuur en het effect dat de winter op jou heeft. Laat je verrassen door de inzichten die de natuur jou als spiegel te bieden heeft!

Bekijk al onze programma’s!

Programma’s
Loading spinner