Ontbijtsessie in de natuur voor de Jaargang Natuurlijk Leiderschap

Je dag energiek starten en inspiratie Je dag energiek starten en inspiratie opdoen? Op 1 juni organiseren wij midden in de natuur een inspirerende kosteloze ochtendsessie inclusief ontbijt en wandeling. Intentie is om jou meer te laten ervaren van ons jaarprogramma, de Jaargang Natuurlijk Leiderschap.

Misschien sta jij ook altijd aan en mis je tijd en ruimte voor reflectie? Dan is dit programma misschien iets voor jou. Tijdens 4 pitstops op een prachtige plek in Nederland van 24 uur is er elk seizoen bewust aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling en reflectie.

Tijdens de sessie zal Edmond Öfner, voormalig expeditieleider én facilitator van de jaargang, begenadigd spreker, jou meenemen in zijn adembenemende avonturen in de extreme natuur en jou ook meer inzicht geven in de kracht van het leven op het ritme van de vier seizoenen.

We zien je graag op 1 juni van 8 tot 11 uur bij de kuil van Drakensteyn in Lage Vuursche.

Bekijk hier de geplande data voor de jaargang!

Programma’s
Loading spinner