Nieuw gebied in Duitsland

Op een kleine 6 uur rijden van Utrecht ligt het prachtige natuurgebied het Pfälzerwald gelegen in Duitsland. Het Pfälzerwald is een heuvelachtige regio in het zuidwesten van Duitsland, gelegen in de deelstaat Rijnland-Palts. Het bos is een geregistreerd natuurpark dat 1.771 km² groot is. Het hoogste punt is de Kalmit (673 m) bij Maikammer. Ongeveer 90 procent van de oppervlakte bestaat uit bos.

Samen met het noordelijke deel van de naastgelegen Vogezen in Frankrijk vormt het het UNESCO-geregistreerde Pfälzerwald een van de grootste bosgebieden van Europa. Van 15 – 19 september nemen Be van Lotringen en Cor van der Sluis je mee naar dit prachtige gebied. Ga je mee? Laat je verrassen door de inzichten die de natuur jou als spiegel te bieden heeft!

Bekijk al onze programma’s!

Programma’s
Loading spinner