Onze FNL Community

Inspirerende ontmoetingen en verdiepende ervaringen

Als je hebt deelgenomen aan één van onze programma’s ben je automatisch member van onze community. Je krijgt toegang tot onze besloten LinkedIn groep. Hier houden we je op de hoogte over activiteiten en nieuws van FNL. En uiteraard heb je hiermee direct toegang tot alle FNL deelnemers en ben je onderdeel van een inspirerend netwerk met diepgang.

Je steunt onze stichting al voor € 95 per jaar. Je neemt dan kosteloos deel aan onze Regiobijeenkomsten en aan de Circle Gathering, onze jaarlijkse reünie. De Regiobijeenkomsten worden door onze facilitators verzorgd in de prachtige Nederlandse natuur. Tijdens deze bijeenkomsten ervaar je opnieuw de connectie met de natuur, jezelf en met de ander. De bijeenkomsten duren ca. 2,5 uur. Kijk hieronder bij activiteiten voor de eerstvolgende Regiobijeenkomst. We verwelkomen je graag!

  • FNL LinkedIn groep en Facebook pagina
  • Regiobijeenkomsten
  • Circle Gathering

Contact

Circle Gathering

Jaarlijks organiseren wij op een mooie plek in de natuur de Circle Gathering, een reünie voor al onze deelnemers. We nodigen interessante sprekers uit die aansluiten bij ons gedachtegoed en onze missie.

Zo lieten we ons in juni inspireren bij Landgoed Schovenhorst door Fred Matser hij vertelde onder andere over het belang van stilte. En over het feit dat de natuur stilte is. Voor deelname aan de Circle Gathering vragen we een bijdrage. Tenzij je een betalend lid bent van FNL. Wil je hier meer over weten, nemen dan contact op met Anne-Marie van den Nieuwenhuijsen.

De volgende Circle Gathering staat gepland op 24 juni 2023, van 09.00 – 14.00 uur bij Art Centre in Delft. Je kunt je hier inschrijven.

Impact

  • Inspirerende ontmoetingen
  • Verdiepende ervaringen
  • Connecties voor het leven

Activiteiten voor dit programma

Deze regiobijeenkomst wordt speciaal voor oud-trailgangers georganiseerd en biedt jou de kans om jouw trailervaring te verdiepen en nieuwe inzichten op te doen.

Bekijk activiteit

Deze regiobijeenkomst wordt speciaal voor oud-trailgangers georganiseerd en biedt jou de kans om jouw trailervaring te verdiepen en nieuwe inzichten op te doen.

Bekijk activiteit

Nieuwsgierig? Neem dan nu contact op!

Sandra Graumans-van Dun
Office manager

Contact

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Privacystatement*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Loading spinner