Nieuwe website

Met veel trots brengen wij je op de hoogte van het live gaan van onze nieuwe website. Naast een geheel nieuw ontwerp is de inhoud van de website ook flink onder handen genomen. Een belangrijke wens die wij hadden is dat potentiele deelnemers zich een goed beeld kunnen vormen van onze trails en andere programma’s. En hoe doe je dat beter door te lezen hoe oud-deelnemers een programma hebben ervaren?

Doel van de vernieuwing is om een website te creëren met een eigentijdse uitstraling die goed in woord en beeld weergeeft waar wij voor staan. We hebben in dat proces ons logo en huisstijl gerestyled.

Ook is het van belang dat bezoekers uitgenodigd worden om zich bijvoorbeeld in te schrijven of meer informatie op te vragen. Er zitten dan ook door de site op iedere pagina zg. ‘call to action’ knoppen ingebouwd.

We hebben ontzettend veel beeldmateriaal op kunnen nemen van al onze bestemmingen, op de site staan meer dan 300 afbeeldingen. Daarnaast hebben wij tegenwoordig natuurlijk veel relatief nieuwe programma’s zoals De Jaargang, Reboot your Life! en Create your Vision die wij een prominente plek op de site wilden geven. Deze programma’s worden op de site ondersteund met veel pakkende quotes.

Tegelijkertijd was een efficiënte koppeling tussen ons CRM-systeem met de website een wens, waardoor makkelijker voor programma’s en evenementen ingeschreven kan worden. Ook was het belangrijk om een site te hebben die zowel in het Nederlands als in het Engels weergegeven kan worden.

Wat is er allemaal nieuw?

Op de Home pagina tref je een mooie samenvatting van onze programma’s, deelnemerservaringen, onze mensen en de geplande activiteiten.

Onder Over ons tref je nu een beschrijving van onze Why en Onze filosofie. Onze roots zijn op inspirerende wijze beschreven, het is zeker interessant om dat verhaal eens tot je te nemen! Alle facilitators die afgelopen jaar, dit jaar of komend jaar een trail organiseren zijn onder Team met foto én beschrijving opgenomen.

Onder Programma’s kan je uitgebreide toelichtingen vinden van alle verschillende programma’s, waarbij je per pagina ook direct doorgelinkt wordt naar de geplande activiteiten voor dit programma.

Onder Ervaringen tref je 12 persoonlijke verhalen aan van oud deelnemers. Al onze huidige bestemmingen in Afrika en Europa komen aan bod. Wat heeft de trail of het programma deze persoon gebracht? Dat kan je allemaal terug lezen. Wij geloven dat deze ervaringen een belangrijk middel kunnen zijn om potentiele deelnemers meer beeld te geven over wat ze kunnen verwachten.

De Agenda is ook helemaal vernieuwd. Je kan makkelijk filteren op datum, programma en specifieke bestemming, zodat het makkelijk is om een selectie voor jezelf te maken.

De afgelopen maanden hebben Mirjam van Gils, Anne Marie van den Nieuwenhuijsen en Robbert Jansen, samen met Go2People websites, veel tijd gestoken in zowel het ontwerp als de inhoud van de site. Wij willen hen bedanken voor hun inzet en het mooie resultaat.

Uiteindelijk leer je de site pas kennen door er lekker doorheen te klikken, wij nodigen je dan ook uit om op deze wijze vertrouwd te raken met alle mogelijkheden. Voor feedback staan we uiteraard ook open, dus laat het ons weten als je de site waardeert of als er nog iets anders of beter kan.

Met natuurlijke groet,

Wiet de Bruijn
Voorzitter FNL

Bekijk al onze programma’s!

Programma’s
Loading spinner