Succesvolle pilot Create your Vision

Eind juni is de pilot ‘Create your Vision’ met succes afgerond. Een inspirerende groep van 7 FNL-facilitators heeft met veel enthousiasme deelgenomen aan het programma, ieder met een eigen focus. Op een prachtige plek bij de Kennemerduinen heeft iedereen zich gedurende 3 dagen (verspreid over 9 weken) gericht op zijn of haar intenties en passie en hoe die vorm te geven, via opdrachten, solo tijd in de natuur, en waardevolle sharings. Tussendoor hebben de deelnemers elke week inspirerende input gekregen om hun intenties verder te verdiepen en concrete stappen te nemen. Al met al een periode waarin ieder uitgenodigd werd om in verbinding met de natuur contact te maken met zijn/haar eigen bron van inspiratie en waarden, en om van daaruit in de actie te komen.

Enkele ervaringen:

Remco van Zanten:

“Ideale vervolgstap op de trail! Van being’ via knowing’ naar doing. Gesterkt door een inspirerend framework leer je te acteren vanuit je eigen kompas, energie en passie. Groot kado!”

Edmond Ofner:

Create your Vision” is precies de juiste titel: je hebt iets in je kop, maar je weet niet precies hoe je dat nou wilt vormgeven. Soms zit er iets ouds in de weg, soms iets nieuws, iets wat je eigenlijk niet durft. Deze leergang is nou juist waar het om gaat, ze daagt je uit, begeleidt je op onbegaande paden, en doet aanspraak op een enorm vermogen in jezelf. En dan aan de slag met alle inspiratie die deze leergang heeft geboden!

Create your Vision’ 2022

Eind maart 2022 gaat er weer een nieuwe ‘Create your Vision’ van start, dit keer bij het prachtige natuurgebied Kootwijkerzand. Oud-trailgangers (en facilitators!) die vorm willen geven aan een intentie en iets nieuws willen neerzetten, in verbinding met de natuur, zichzelf en anderen, kunnen deelnemen aan dit programma.

Mocht je interesse hebben (c.q. interesse hebben om het programma ook zelf te faciliteren), neem contact op!Bekijk al onze programma’s!

Programma’s
Loading spinner