Bestuurswisseling

Deborah Cheng heeft Monique Beuk, als penningmeester, vervangen in het bestuur. Deborah is 55 jaar oud, woont in Overveen, is getrouwd en heeft 2 zonen. Ze is geboren en getogen in Paramaribo, Suriname, en ze heeft in diverse landen gewoond, waarvan het grootste deel in Nederland. Op professioneel gebied houdt zij zich als commissaris bezig met diverse organisaties in het maatschappelijk speelveld. Ze is opgeleid opgeleid als registeraccountant. Haar interesses liggen, met name in het actieve buitenleven, diverse sporten, yoga en in de natuur zijn. Daarnaast is ze veel bezig met persoonlijke bewustwording en ze hoopt daardoor bij te kunnen dragen aan het collectief proces van een groter bewustzijn voor een betere wereld met elkaar. Ze kijkt heel erg uit om als bestuurslid te kunnen bijdrage aan een nog mooiere FNL!

Wij danken Monique voor haar geweldige werk en inzet voor de FNL!

Bekijk al onze programma’s!

Programma’s
Loading spinner