Informatiebijeenkomst 16 maart Jaargang Natuurlijk Leiderschap met gastspreker Edmond Ofner

Sta jij ook altijd aan? Mis je tijd en ruimte voor reflectie én zou je verdieping willen geven aan jouw trailervaring? Dan is de Jaargang Natuurlijk Leiderschap misschien iets voor jou, een programma in het ritme van de seizoenen. Tijdens 4 pitstops op een inspirerende plek in Nederland van 24 uur is er elk seizoen bewust aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling en reflectie.

Tijdens de informatiebijeenkomst zal Edmond Öfner, voormalig expeditieleider, begenadigd spreker én facilitator van de jaargang, jou meenemen in zijn adembenemende avonturen in de extreme natuur, maar jou ook meer inzicht geven in de kracht van het leven op het ritme van de vier seizoenen.

Wij nodigen jou van harte uit voor onze informatie bijeenkomst voor de Jaargang op 16 maart van 14 tot 17 uur. Locatie geven we nog door. Via deze link kan je je inschrijven.

Als je wilt weten hoe voormalig trailganger Lenoor de jaargang heeft ervaren, kijk dan hier. En voor meer info over de geplande jaargangen, kijk dan hier.

Bekijk hier de geplande data voor de jaargang!

Programma’s
Loading spinner